Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MAGYAR UFO KUTATÁSI KÖZPONT

A Magyar UFO-Kutatási Központ a RYUFOR Alapítvány 1993-ban létrehozott országos kutató hálózata, amely az egyik legrégibb és legfelkészültebb magyarországi UFO-kutató szervezet. A Magyar UFO Kutatási Központ munkáját, tagjai, munkatársai, tiszteletbeli tagjai, tagklubjai, partnerszervezetei, hazai és külföldi partnerei, médiatámogatói, támogatói és legfõképp a RYUFOR Alapítvány segíti.

A Magyar UFO Kutatási Központ tagjai, munkatársai, partnerei egyéni kutató tevékenységet végeznek, amelyhez a Magyar UFO Kutatási Központ vezetése és a RYUFOR Alapítvány erkölcsi, eszmei, információs, és nem egy esetben anyagi támogatást biztosít. A Magyar UFO Kutatási Központ nem csak segíti, hanem koordinálja is tagja, munkatársai, partnerei kutatói tevékenységét, hiszen a központ részére beérkezett UFO-esetekrõl mindig értesíti, tájékoztatja az esethez legközelebb található tagját, munkatársát, ugyanakkor minden tagja részére biztosítja a legteljesebb Magyar UFO-forródrót hálózatban történõ részvételt, így a tagok közvetlenül az észlelõtõl kaphatják meg a bejelentéseket saját vonzáskörzetükön belül.

A Magyar UFO Kutatási Központ segíti, támogatja - és ha szükséges - a megfelelõ archívum anyagokat (fotókat, dokumentumokat, kiegészítõ tanulmányokat) biztosítja tagjai publikációs tevékenységéhez, feltárt eseteik ismertetéséhez. Tagjai színvonalas média-megjelenéséhez megfelelõ PR anyagot biztosít.

A Magyar UFO Kutatási Központ kiterjedt kapcsolatrendszere, médiakapcsolatai, a Színes UFO Ismeretterjesztõ Képeslap támogatásával mûködõ Magyar UFO-forródrót hálózata, valamint tagjai és támogatói révén rendszeres információkat kap a hazai és külföldi UFO-esetekrõl és az UFO-kutatáshoz kapcsolódó eseményekrõl, hírekrõl, érdekességekrõl, amelyekrõl internetes hírlevelén keresztül rendszeresen tájékoztatja tagjait, munkatársait.

A Magyar UFO Kutatási Központ tagjait, munkatársait a helyi kutatási tevékenységükben segíti, támogatja. Ehhez az esetek feldolgozását segítõ, az UFO-esetek típusainak megfelelõen kidolgozott adatlapokat biztosít tagjai részére. A Magyar UFO Kutatási Központ valamennyi munkatársa (tagja) színes, névre szóló igazolványt kap, amellyel igazolhatja szervezeti tagságát, és amelynek segítségével igénybe veheti a RYUFOR Alapítvány, a Magyar UFO Kutatási Központ, valamint partnereink és támogatóink révén a munkatársaink számára biztosított kedvezményeket.

A Magyar UFO Kutatási Központ tagjai munkatársai a különbözõ kedvezményeken kívül a RYUFOR Híreken keresztül megkapják a Központ részére beérkezett legfrissebb híreket, információkat, archív és dokumentum anyagokat valamint fotókat, kéziratokat és tanulmányokat. A RYUFOR DVD révén a magyar közszolgálati és kereskedelmi televíziókban bemutatásra került riportokat, tudósításokat, dokumentum összeállításokat. A RYUFOR DVD a Magyar UFO Kutatási Központ tagjai, munkatársai részére ingyenes.