Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Majestic 12 és a titkos kormányzat (folytatás)

Titkos pénzalap

Egy sok-millió dolláros titkos pénzalapot működtetett és tartott fenn a Fehér Ház Katonai Hivatala. Ez az alap szolgált fedezetéül több mint 75 mélyen a földfelszín alatti létesítmény felépítésére. Az Elnököknek - akik rákérdeztek erre a pénzalapra – azt a választ adták, hogy a háborús helyzetre létesítenek elnöki óvóhelyeket.

Csak néhány épült az Elnök számára. Dollár milliókat utalt át ez a hivatal az MJ-12 számára és azután a kivitelező cégek részére, hogy szigorúan titkos alien – bázisok felépítésére használják fel, úgy mint például a szigorúan titkos DUMB ( Deep Underground Military Base ), és az „Alternative 2” által közzétett létesítmények országszerte. Johnson Elnök ebből az alapból fedezte egy filmszínház felépítését, és ennek terhére köveztette le az utakat a farmján. Neki még csak fogalma sem volt ezen pénzalap valódi céljáról.

A Fehér Ház titkos Földalatti Építési alapját még 1957-ben hozta létre President Eisenhower. A kongresszus pedig jóváhagyta „az Elnök számára háború esetére létesítendő titkos bázisok építése és fenntartása: Elnöki Vészhelyzeti Elhelyezés” látszat alatt.

Ezek a létesítmények szószerinti lyukak a föld belsejében, melyek elég mélyen vannak ahhoz, hogy ellenálljanak a nukleáris robbanásnak, és el vannak látva a kormány kommunikációs felszerelésével.

Napjainkban több mint 75 ilyen bázis van szétszórva az ország területén, melyek ebből a  pénzalapból lettek felépítve. Az Atom Energia Bizottság még legalább 22 további földalatti objektumot építtetett fel.

A helyszínek, és minden, amit ezekkel a bázisokkal tesznek szigorúan titkosan kezelték és kezelik. A pénz melyet a Fehér Ház Katonai Hivatala kontrolált egy rendkívül bonyolult hálózaton lett átmosva, hogy még a lerafináltabb kém, vagy könyvelő se tudja annak útját lekövetni. 1980-ra, csak néhányan, akik ennek a hálózatnak az elején, vagy a végén voltak tudták azt, hogy a pénznek mi volt a célja. A hálózat elején volt George Mahon Texas képviselője és a House Appropriations Committee (Ház Felhasználási Bizottságának) elnöke és annak a Védelmi Albizottsága. Napjainkban úgy hírlik, hogy a Parlament Elnöke Jim Wright irányítja a pénzt a Kongresszusban, és egy erő küzd ellene, hogy elmozdítsa őt a posztjáról. A hálózat végén volt az Elnök, az MJ-12, a Katonai Hivatal igazgatója és a Washingtoni Haditengerészeti Parancsnok.

A pénzt a Felhasználási Bizottság engedélyezte, aki átutalta azt a Védelmi Minisztériumnak, mint egy szigorúan titkos tételt a hadsereg konstrukciós programjában. A hadsereg azonban nem tudta azt elkölteni, hiszen tény, hogy még csak nem is tudtak róla. A pénz elköltésére valójában a Haditengerészet volt felhatalmazva. Még a Parancsnoki Hivatal, aminek a feje egy admirális, sem tudta, hogy a pénzalapot mire használják fel. Csak egy ember a Haditengerészet Parancsnoka, aki átutalta a pénzt a Chesapeake Division számára, de valójában a Fehér Ház Katonai Hivatala tudta csak a mennyiségét és a végső célját ennek a TOP-Secret pénzalapnak. A pénzalap teljesen titkosított környezete azt jelenti, hogy szinte minden nyomot eltűntetett az a néhány ember aki kontrolálja azt. Ezt a pénzalapot soha nem ellenőrizték, és nagyon valószínű, hogy soha nem is fogják ellenőrizni.

Hatalmas pénzösszegeket utaltak a top-secret alapból egy Palm Beach-i helyre (Florida), mely a Peanut Szigeti Parti Őrséghez tartozik. Ez a sziget Joseph Kennedy birtoka mellett fekszik. Azt állítják, hogy a pénzt területrendezésre és szépítésre használják fel. Nem túl régen az egyik TV hírben azt állították a Kennedy gyilkosságról, hogy a parti őrség egyik tisztje aktatáskában szállított pénzt a bírtok határon keresztül egy Kennedy alkalmazottnak. Lehet, hogy ez egy titkos kifizetés volt a Kennedy család részére, amiért elvesztették a fiukat John F. Kennedy-t? A kifizetések 1967-ben folyamatosak voltak, és azután abbamaradtak. A teljes átadott összeg mennyisége és annak felhasználása ismeretlen.

Ezalatt, Nelson Rockefeller pozíciója megváltozott. Az új beosztása Hidegháborús Stratégiai Speciális Asszisztens (Special Assistant for Cold War Strategy) lett. Ez a pozíció, hasonló tevékenységet fejtett ki, mint amit Nixon Elnök idejében Henry Kisinger látott el. Hivatalosan az ő feladata „tanács és támogatás adás a nemzetek közötti megértés és együttműködés növelésének fejlesztése érdekében” volt. Ez egy ködös leírása annak, hogy ő volt az elnöki koordinátor a hírszerzés felé. Az ő új beosztásában, Rockefeller egyenesen és csakis az elnöknek tartozott jelentési kötelezettséggel. Ő rendszeresen részt vett a kabinet értekezletein, a külgazdasági tanácskozásokon és a Nemzeti Biztonsági Testület ülésein, mely a legmagasabb államvezetési testület a kormányban. Nelson Rockefellernek volt egy másik igen fontos munkája egy titkos egység vezetőjeként melyet úgy hívtak, hogy Tervezés Koordináló Csoport, amely 1955 márciusában alakult az NSC5412/1 kód alatt. A csoport napirendtől függően különböző ad hoc tagokból állt. Az alaptagok a következők voltak: Rockefeller, a kormányzat egyik képviselője, és a Központi Hírszerzés igazgatója. Hamarosan azt a nevet kapta, hogy a „Speciális csoport 3412 bizottsága”. Az NSC5412/1 hozta létre a szabályokat a titkos műveletekre, melyek a tárgyai voltak a végrehajtó bizottság helybenhagyásának, jó lehet a múltban ezek a műveletek kizárólag a Központi Hírszerzés Igazgatójának hatáskörébe tartoztak.

 

Az MJ12 létrehozása

Az NSC 5410 egy titkos végrehajtási feljegyzése szerint, Eisenhover az NSC 5412/1-et megelőzve létrehozott egy állandó testületet ( amely nem nem ad hoc ) amely mint Többségi 12-ként (Majority Twelve MJ-12) vált ismertté, hogy ellenőrizzen, irányítson minden olyan titkos tevékenységet, amely az idegen kérdéssel kapcsolatos. Az NSC 5412/1 alkotott magyarázatokat azoknak a találkozóknak a céljából, amikor a Kongresszus és a Sajtó kezdett kíváncsivá válni. Az M12-ő a következő személyek hozták létre: Nelson Rockefeller, a CIA igazgatója Allen Welsh Dulles, az államminiszter John Foster Dulles, a védelmi miniszter Charles E.Wilson, a vezérkari főnök Arthur W. Radford admirális, az FBI igazgatója J. Edgar Hoover, és még 6 ember, mint „a bölcsek” a külkapcsolati tanácsadó testület végrehajtó bizottságból. Ezek az emberek titkos tudós társaságok tagjai voltak, akik úgy hívták magukat, mint a „A Jason Társaság” vagy „A Jason Tudósok” akik a tagjaikat a „Koponyákat és a Csontokat” és a „Tekercseket és Kulcsokat” a Harvard-ról és a Yale-ről toborozták. A „Bölcs Emberek” voltak a kulcs tagjai a Külkapcsolatok Tanácsadó Testületének.  Ebből a csoportból kerültek ki az évek alatt a Külkapcsolatok és később a Trilateal Bizottság csúcshivatalnokai és igazgatói. Gordon Dean, George Bush, és Zbigniev Brzezinski is közöttük volt. A „bölcsek” legfontasabb és lebefolyásosabb tagjai akik az MJ12-nél szolgáltak Jogn McCloy, Robert Lovett, Averell Harriman, Charles Bohlen, George Kennan, and Dean Acheson volt. Olyan jelentős, hogy President Eisenhower valamint az első 6  MJ-12 tag a kormányból szintén tagja volt a Külkapcsolati Tanácsadó Testületnek Alapos kutatások hamar felfedték azt, hogy nem látogatta az összes „Bölcs Ember” a Haeward-ot és a Yale-t, és nem mind lett úgy kiválasztva főiskolai évei alatt mint "Skull and Bones" or "Scroll and Key" tag. Képes leszel gyorsan tisztázni ezt a rejtélyt, ha megszerzed a következő könyvet "The Wise Men" by Walter Issacson and Even Thomas, Simon and Schuster, New York. A könyv #9-es ábrálya alatt találsz majd egy feliratot „Lovett a Yale Egységgel fent a távolban jobbra, és a parton az ő beavatása a „Skull és Bones” –ba egy légitámaszpontnál Dunkirk közelében. Én úgy találtam, hogy a tagokat, akiket kiválasztottak nem korlátozódtak csupán az egykori Yale és Harvard hallgatókra. Néhány kiválasztottat később beavattak a Jason Társaságba. Ők mindannyian tagjai voltak a Külkapcsolati Tanácsnak és abban az időben úgy voltak ismertek, mint az „Eastern Establishment”. Ez adhat neked egy nyomot ezekről a messzire elérő és komoly természetű főiskolai társaságokról. A Jason Társaság még ma is létezik, és most a Trilateral Commission tagokat is magába foglalja. A Trilaterial-isták titokban léteztek az 1973 előtti években. A Trilateral Bizottság nevét egy idegen zászlóból vették, mely úgy ismert mint a "Trilateral Insignia".

Az MJ-12 napjainkban is fennmaradt. Eisenhower és Kennedy alatt  tévesen úgy nevezték, hogy a „8412 Bizottság” vagy helyesebben a „Special Group” (Különleges Csoport). A Johnson adminisztrációban vált „303 Bizottsággá”, mert az 5412-es nevet kompromittálták a „The Secret Government" (A Titkos Kormányzat) című könyvben. Tulajdonképpen az NSC5412/1 ki lett szivárogtatva a szerzőhöz, azért, hogy elrejtsék az NSC5410 létezését. A későbbiekben Nixon, Ford, és Carter idején azt úgy hívták, hogy „40-es Bizottság”, majd Reagen alatt vált „PI-40 Bizottsággá”. Azokban az években csak a név változott.

 

Megtévesztés és Megcsonkítás

1955-re nyilvánvalóvá vált, hogy az idegenek megtévesztették Eisenhower-t és felrúgták a megállapodást. Megcsonkított embereket és állatokat találtak országszerte az Egyesült Államokban. Gyanítható volt, hogy az idegenek nem adták át az ember kapcsolatok és az elrablások teljes listáját az MJ12-nek, és feltételezhető volt, hogy nem tért vissza az összes elrabolt személy. Gyanítható volt, hogy a Szovjetunió szintén kapcsolatba lépett velük, és ez be is igazolódott. Tanulmányozták, hogy az idegenek hogyan képesek nagy ember tömegeket manipulálni titkos társaságokon, boszorkányságon, mágián, okkultizmuson és valláson keresztül. Számos Légierő ütközet után nyilvánvalóvá vált, hogy a mi fegyvereink nem versenyképesek az övéikkel.

1955 novemberében az NSC 5412/2 kiadott egy bizottsági tanulmányt kutatásra: „Összes tényező mely magában foglalja a készülőben lévő és a már kivitelezett külpolitikát a nukleáris korban.”.  Valójában ez csak hótakaró volt, amely elfedte a tanulmány igazi tárgyát, az ALIEN kérdést.

 

A vizsgálóbizottság

Egy titkos Végrehajtási Memorandum szerint NSc5411  (1954), President Eisenhover megbízta a vizsgálóbizottságot, hogy „vizsgálja meg az összes tényt, bizonyítékot, hazugságot, és megtévesztést, és tárja fel az igazságot az alien kérdésben. Az NSC5412/2 csak egy palástolás volt arra az esetre, amikor a sajtó elkezd érdeklődni néhány fontos ember rendszeres összejöveteleinek céljáról. Az első találkozó Quantico Tengerészeti Bázison volt. A vizsgálóbizottság 35 fővel tagja volt a Külkapcsolatok Tanácsának. A titkos tudósok úgy ismertek mint a „The Jason Society” of the „Jason Scholars”. Dr.Edward Teller lett kinevezve a csoport vezetésére a második 18 hónapra. Nelson Rockefeller gyakori látogató volt a vizsgálatok alatt.

 

A vizsgálóbizottság tagjai:

STUDY GROUP MEMBERS    
Gordon Dean, Chairman 
Dr. Zbigniew Brzezinski, Study Director - 1st phase 
Dr. Henry Kissinger, Study Director - 2nd phase 

Dr. Edward Teller
Hanson W. Baldwin
Frank C.Nash
Charles P. Noyes
James A. Perkins
David Rockefeller
Lt. Gen. James M. Gavin
James T. Hill, Jr.
Mervin J. Kelly
Hamilton Fish Armstrong
Robert R. Bowie
William A.M. Burden
Thomas K. Finletter
I. I. Rabi
N. E. Halaby
Henry DeWolf Smyth
Carroll L. Wilson

Maj. Gen. Richard C. Lindsay
Lloyd V. Berkner
Paul H. Nitze
Frank Pace, Jr.
Don K. Price
Oscar M. Ruebhausen
Caryl P. Haskins
Joseph E. Johnson
Frank Altschul
Maj.Gen.James
McCormack,Jr.
McGeorge Bundy
John C. Campbell
George S. Franklin, Jr.
Roswell L. Gilpatrio
Gen. Walter Bedell Smith
Shields Warren
Arnold Wolfers

A találkozók második fázisát szintén a Quantico Haditengerészeti bázison tartották Virginiában és a csoport úgy vált ismertté mint a Quantico II. Nelson Rockefeller építtetett egy menedéket az MJ12 és a Vizsgálóbizttság számára valahol Maryland közelében, amelyet csak levegőből lehetett elérni, így ők képesek voltak találkozni távol a nyilvánosságtól. Ez a titkos találkozóhely a „The Country Club” kódnéven ismert. Komplett szállás, könyvtár, étkezési, pihenési és tárgyaló létesítményeket foglalt magába ez az objektum. A vizsgálóbizottság „nyilvánosan” 1958 végén szűnt meg, és Henry Kisinger nyilvánosságra hozta azt, a hivatalos eredményeket 1957-ben mint „Nuclear Weapons and Foreign Policy” (nukleáris fegyverek és külügyi irányelv), melyet kiadott a Külkapcsolatok Tanácsa számára. Az igazság az, hogy a kézirat 80%-ban már készen volt, amikor Kissinger a Hardwardon volt. A vizsgálóbizottság működése titokban tovább folytatódott. Sokan állították, hogy Henry minden reggel korán elhagyta otthonát és csak későn ment haza minden este anélkül, hogy beszélt volna, vagy válaszolt volna bárkinek. Úgy tűnt, mintha egy másik világban élt volna, amelyre nem nyílt rajta kívül senkinek sem ajtaja. Ezek a megállapítások nagyon sokat sejtetnek. Az alienek jelenlétének felfedése és a tanulmány ideje alatt történő akcióik rendkívüli mértékben sokkolóak lehettek. Henry Kissinger karaktere teljesen kifordult  az összejövetelek idején. Számtalan alkalommal dolgozott késő éjszakáig. Ez a viselkedés vezetett nyilvánvalóan a válásához is. A legfőbb kutatási eredménye a bizottságnak az volt, hogy a nyilvánosságnak nem szabad beszélni erről, mert ha értesülnek ezekről a dolgokról, akkor az gazdasági és a vallási rendszer összeomlását és nemzeti pánikot keltene, ami a végén anarchiához vezetne. Így folytatódott a titkolódzás. Egy oldalhajtása volt a kutatási eredménynek, hogy ha a nyilvánosság kizárásra kerül, akkor a kongresszusnak sem szabad megemlíteni azt, ezért egy alapot kell létrehozni a projekt és a kutatás számára, melynek a kormányon kívülről kell jönnie. Időközben pénzt lehet szerezni a katonai költségvetésből, és a CIA titkos alapjaiból.

 

Genetikai Kísérletek

Egy másik jelentős kutatási eredmény az volt, hogy az idegenek embereket és állatokat használnak mirigy-, enzim-, hormon-, vér-forrásként és egyéb borzalmas genetikai kísérletek céljából. Az idegenek úgy magyarázták, hogy ezek az akciók az ő túlélésük érdekében fontosak. Azt állították, hogy az ő genetikai struktúrájuk leromlott, és, hogy ők többé nem képesek a reprodukcióra. Továbbá, ha ők nem képesek megjavítani a genetikai felépítésüket, akkor az ő fajuk hamarosan kihal.

Minthogy a mi fegyvereink szó szerint használhatatlanok az idegenekkel szemben, az MJ12 úgy döntött, hogy folytatja a baráti diplomáciai kapcsolatot velük, amíg el nem jön annak az ideje, hogy képesek leszünk kifejleszteni egy olyan új technológiát, amivel mi képessé válunk arra, hogy próbára tegyük őket egy katonai bázisnál. Barátilag nyitni kellet Szovjetunió és más országok felé, hogy egyesítsük erőinket az emberi faj túlélése érdekében. Időközben terveket fejlesztettek két fegyverrendszernek a kutatásra és az elkészítésére, melyek konvencionális és nukleáris technológiát használnak, és melyek reményeik szerint elhozzák számunkra az egyenlőséget.

Ezeknek a terveknek az eredménye lett a JOSHUA és az EXCALIBUR project.  Joshua egy németektől szerzett technológián alapuló fegyver volt, amely abban az időben képes volt összezúzni 4” vastag páncéllemezt is két mérföld távolságból, alacsony frekvenciájú hanghullámok segítségével, és erről azt hitték, hogy ez a fegyver hatásos lesz az idegenek légi járművei és sugárfegyverei ellen.

Excalibur egy rakéta által hordozott fegyver volt, amely nem lépte túl a 30000 feet AGL -t (?), nem tért el a kijelölt célponttól jobban 50 méterrel, illetve be tudott hatolni 1000 m –es keményen összeállt tufás talajba, mint ami Újmexicóban is található. Magával tud vinni egy 1 megatonnás robbanófejet, amivel az alieneket szándékoltak megsemmisíteni az ő földalatti bázisukon. Joshua-t sikeresen kifejlesztették, de tudomásunk szerint soha sem vetették be. Az Excaliburt a legújabb évekig nem erőltették, de most van egy precedens  nélküli erőfeszítés ennek a fegyvernek a kifejlesztésére.

A század elején történt Fatimai eseményt alaposan megvizsgálták. Gyanú szerint az egy idegen manipuláció volt, egy értelmes művelet, és indítványozták az eseményt körülölelő titokzatosság kiderítését. Az USA felhasznált egy Vatikáni titkos ügynököt, akit második világháború idején képzett ki, majd pedig bejuttatott a Vatikánba, hogy tanulmányozza a próféciákat. Ez a prófécia kijelenti, hogy ha az ember nem fordul el az ördögtől és helyezi magát Jézus lábai elé, akkor a bolygó magától fog megsemmisülni, és az eseményeket a Jelenések könyve írja le, ami tényleg be fog következni. Említést tesz  arról, hogy egy gyermek fog megszületni aki egyesíti fogja a Földet a világbéke tervével és egy hamis vallásról ami 1992-ben kezdődik. 1995-re az emberek rájönnek, hogy ő az ördög és valójában az Antikrisztus. A harmadik világháború 1995-ben fog elkezdődni a Közel-Keleten egy izraeli invázióval és az Egyesült Arab nemzetek konvencionális fegyvereivel, melynek a csúcspontját 1999-ben éri el a nukleáris holocausttal. 1999 és 2003 között a bolygón lévő legtöbb élet szörnyen fog szenvedni, és a végén elpusztulni. Krisztus eljövetele 2011-ben fog megtörténni, amikor is az idegenek szembesülnek ezzel a megállapítással, akkor ők azt megerősítik, hogy az igaz. Az alienek elmagyarázzák, hogy ők kreáltak minket hibridizáción keresztül, és manipulálták az emberi fajt a vallással, a sátánizmussal, a boszorkánysággal, a mágiával és az okkultizmussal. Továbbá ők elmagyarázzák, hogy ők képesek az időutazásra, és az események valóban úgy fognak jönni. Később az USA és a Szovjetunió alien technológia hasznosításával létesítettek egy időutazást, és megerősítették a próféciát. Az alienek bemutattak egy hologramot, amely állításuk szerint Krisztus valódi keresztre feszítése volt, melyet a kormányzat lefilmezett. Mi nem tudjuk, hogy vajon higgyünk-e nekik vagy sem. Ők használták az eredeti vallást, hogy manipuláljanak minket, vagy egész idő alatt csakugyan ők a forrásai a mi vallásunknak, amelyet manipuláltak egész idő alatt? Vagy ez volt a kezdete az eredeti IDŐK VÉGÉNEK és KRISZTUS ELJÖVETELÉNEK, melyet megjósolt a Biblia? Senki sem tudja a választ.

Egy konferenciát tartottak 1957-ben amelyen legkiválóbb tudósok vettek részt akik akkor éltek. Ők is arra a következtetésre jutottak, hogy az ISTENTŐL VAGY AZ IDEGENEKTŐL ÉRKEZŐ SEGÍTSÉG NÉLKÜL. a bolygó 2000-re, vagy nem sokkal azután önmagát meg fogja semmisíteni a növekvő populáció és a környezet emberek általi kizsákmányolása révén.

 

Alternatívák 1,2 és 3

Eisenhover elnök titkos parancsára a Jason tudósok tanulmányozták ezt a forgatókönyvet és kidolgoztak 3 javaslatot, melyeket „alternatíva 1, 2, 3”-nak neveztek.

   Az első alternatíva szerint nukleáris eszközök felhasználásával lyukat robbantanak a sztratoszférában, melyen keresztül a hőség és a szennyezés ki tudna szökni a világűrbe. Megváltoznak az emberiséget mégpedig attól hogy a felhasználják a kultúrák környezetvédelmét. A három közül úgy döntöttek, hogy ez a legkevésbé valószínű, az emberiség természete miatt és a nukleáris robbanások károsító hatása miatt, melyeket maguknak okoztak.

   A második alternatíva szerint hatalmas földalatti városok és alagutak hálózatát építenék meg, melyeket minden kultúra kiválasztott képviselői vennének birtokukba, hogy tovább vigyék az emberi fajt. Az emberiség többi részének a bolygó felszínén kellene gondoskodni magáról.

  A harmadik alternatíva szerint az idegen és a hagyományos technológia hasznosításával kiválasztanának egy kisseb csoportot, hogy hagyják el a Földet, és a külső űrben létesítsenek kolóniákat. Én nem tudom sem megerősíteni, sem pedig cáfolni az emberi rabszolgák „tételes szállítását” akiknek kétkezi munkát kellene végezniük a terv ezen része szerint. A Holdon (kódja „ADAM”), lenne az elsődleges kolónia, amit a Marson (kódja „Éva”) lévő követne. Mint egy az akció késleltetésére mind a három alternatíva tartalmazza a születésszabályozást, a sterilizációt, a halálos mikrobákkal történő beavatkozást hogy irányítsák, vagy legalább is lassítsák a Föld populációjának növekedését. Az AIDS csupán az egyik eredménye ezeknek a tervnek. Vannak mások is. Úgy döntöttek, hogy a populációt csökkenteni és szabályozni kell az emberi faj legjobb érdekében, megszabadítva magunkat a nemkívánatos elemektől. Az USA és a Szovjetunió vezetése együtt elutasították az „első verziót”, de rendelkeztek a második és a harmadik alternatívával kapcsolatos munkák elkezdésével kapcsolatban.

  1959-ben a Rand Corportion volt a házigazdája a Deep Underground  Construction Symposium-nak (a Mélységi Földalatti Építkezési Konferenciának). A konferencia beszámolójában gépek fényképei és leírásai szerepelnek, melyek képesek 45 láb (13,5m) átmérőjű furatot készíteni 5 láb (1,5m) per óra sebességgel. Szintén szerepelnek képek a hatalmas alagutakról és a földalatti boltívekről, amelyek magukban foglalnak komplex létesítményeket és városokat. Úgy tűnik, hogy az összes földalatti építkezések fontosabb folyamatai az előző öt évben befejeződtek.  

A hivatalos hatalom úgy döntött, hogy az alien és más feketepiaci alapok segítségével összekapcsolja azokat az illegális drog kereskedelemmel. A Külkapcsolatok Tanácsának egy fiatal és ambiciózus  tagját környékezték meg. Az ő neve George Bush  aki ekkor a texasi székhelyű C.E.O of Zapata Olajtársaságnak volt az elnöke. Ők egy új technológiát kísérleteztek ki a partközeli fúrásokra. Egy tökéletes ötlet volt az, hogy a Dél-Amerikából hajón érkező drogokat halászhajókkal szállítják a partközeli olaj platformokhoz, ahonnan a partra már normál a személyzet és az ellátmány szállítására szolgáló hajókkal juttatják ki a drogot. Ezen a módon a vám vagy más törvényes végrehajtó hivatal nem fogja ellenőrizni a hajórakományt. George Bush beleegyezett, hogy segít, és a CIA-vel együtt megszervezte a műveletet. A terv jobban működött, mint azt bárki is várta volna, és így azt kiterjesztették világméretűvé. Mindig emlékeznünk kell arra, hogy George Bush a mi gyermekeink felé irányuló drog kereskedelembe kezdett. Jelenleg a CIA kontrollálja az egész világ drogpiacát.

 

A valódi Űr Program

A „hivatalos” űrprogramot Kennedy elnök futtatta fel hivatalos székfoglaló beszédén, amikor ő mandátumba adta, hogy az Egyesült Államok embert juttasson a Holdra még az évtized vége előtt. Habár ennek a felhatalmazásnak az alap koncepciója ártatlan volt, mégis engedélyezte azt, hogy hatalmas pénzösszegek áramolhassanak fekete projektekbe, és hogy eltitkolják az Amerikai emberek elől a VALÓDI űrprogramot. Hasonló célokat szolgált Szovjetunió űrprogramja is. Tény, hogy egy közös Alien , Amerikai és Szovjet bázis már akkor létezett a Holdon, amikor Kennedy kimondta ezeket a szavakat. 1962 Május 22.-én egy űrszonda landolt a Marson és megerősítette a létezését egy olyan környezetnek, amely képes az élet fenntartására. Nem sokkal ezután egy Marsi kolónia építése komolyan elkezdődött. Napjainkban már létező városokat népesítenek be a különböző kultúrákból különlegesen válogatott emberekkel. A nyilvános ellentét látszatát továbbra is fenntartották a Szovjetunió és az USA között ezekben az években alapítva egy projektet melynek az volt a neve, hogy National Defense, amikor tény, hogy mi már egy szoros szövetségben voltunk.

 

Kennedy gyilkosság

Ebben az időben Kennedy elnök felfedezett bizonyos részeket az igazságból a drog és az alienek vonatkozásában. Ezért 1963-ban ultimátumot intézett az MJ12 felé. Kennedy elnök biztosította őket afelől, hogy ha ők nem teszik tisztába a drog problémát, akkor majd ő igen. Tájékoztatta továbbá őket arról, hogy szándékában áll egy éven belül felfedni az idegenek jelenlétét, és elrendelte egy olyan terv kidolgozását, amely ez irányú döntésének végrehajtását volt hivatott előkészíteni. Kennedy elnök nem volt tagja a Külkapcsolatok Tanácsának, és semmit sem tudott az Alternatíva 2-ről, vagy az Alternatíva 3-ról. A nemzetközi műveleteket az MJ1-12 és a Szovjet testvér szervezete koordinálta. Kennedy döntése félelemmel töltötte el azok szívét. A Politikai Bizottság rendelte el Kennedy orgyilkosságát és az MJ12 dallasi ügynökei hajtották azt végre. John F. Kennedy-t titkosszolgálati ügynökök gyilkolták meg. Ügynök volt az is aki az autót vezette, és a viselkedése jól látszok a filmen. A SOFÖRT FIGYELD ÉS NE KENNEDY-T  AMIKOR MEGNÉZED A FILMET.

Azok a szemtanuk, akik elég közel voltak a kocsihoz és látták William Greer-t ahogy lelövi Kennedy-t mind meg lettek gyilkolva az eseményt követő két éven belül. A Warren Bizottság egy komédia volt és a Külkapcsolatok Bizottságának tagjainak sorából került ki ennek az esküdtszéknek a szavazati többsége. Ők sikeresen tussolták el az ügyet. Bárki mást, aki megkísérelte felfedni az alien titkot szintén meggyilkolták az elkövetkező években. Az USA űrkutatásának kezdetén és a Holdra szállás idején minden kilövést idegen űrhajók kísértek. Egy Luna gúnynevű holdbázist szintén láttak és le is filmeztek az Apollo asztronautái. Kupolás, tornyok és magas kör alakú struktúrák, melyek silónak néznek ki, hatalmas T formájú bánya járművek amelyek öltés formájú nyomokat hagytak a holdi felszínben, és nagyon nagy, valamint kicsi alien űrhajók tűnnek fel a fotókon. Ez egy együttes amerikai, szovjet, és alien bázis. Az űrprogram egy bohózat, és hihetetlen mértékű pénzpocséklás. Az alternatíva-3 valóság és nem egy tudományos fantasztikum. A legtöbb Apollo astronauta komolyan megrendült ezen tapasztalatok által, ezt tükrözi az életük, későbbi nyilatkozataik kijelentésinek mélysége és az azt követő elrendelt elhallgattatás hatása. Nekik megparancsolták, hogy maradjanak csendben, vagy különben extrém büntetés – HALÁL – lesz az osztályrészük, mely a célszerűség feltétele volt. Valójában egy asztronauta beszélt Angol tévésekkel felfedve az „Alternatíva-3”-at és megerősítve számos állítást. Az „Alternatíva003” című könyvben „Bob Gordin” álnévvel helyettesítve asztronauta identitását. Szintén ki lehet jelenteni, hogy ő 1978-ban követett el öngyilkosságot. Ezt nem lehet igazolni más forrásból, és én hiszem, hogy számos úgynevezett tény ebben a könyvben dezinformáció. Én szilárdan hiszem, hogy ez a dezinformáció egy nyomás eredménye, melynek az volt a célja, hogy érvényesítse az Angol ’TV Alternatíva-3”-mal kapcsolatban a tömegekre gyakorolt hatását. A főhadiszállása ennek a nemzetközi konspirációnak Genf, Svájc.

A döntésben résztvevő személyek tagjai a kormányokból kerültek ki, valamint a végrehajtó tagok úgy voltak ismertek, mint „Bilderburgers”. A Találkozókat a Politikai Bizottság tartotta szükség esetén egy atomtengeralattjáró fedélzetén a sarki jégsapka alatt. A  titkosság volt az egyetlen metódus a lehallgatás elkerülésének biztosítására. Azt mondhatom, hogy saját ismereteim és forrásaim szerint a könyv 70%- a igazság. Én hiszem, hogy a dezinformáció egy kísérlet volt a Brit TV leleplezésének a kompromittálására információkkal, melyek bizonyíthatták volna a csalást, éppen úgy mint az „Eisehower Tájékoztató Dokumentuma”, amely az MJ12 terve volt, és amelynek szintén hasonló feladata lehetett.

 

Alien űrhajók

Amióta az együttműködés az idegenekkel elkezdődött, birtokba vettünk olyan technológiákat, melyek a legvadabb álmainkon is túlmutatnak. Egy űrhajó, melynek neve Aurora rendszeres űrutazásra van  fenntartva az 51-es körzetben. Ez egy egyszintes hajó, mely típust TAV-nak (transatmospheric vehicle) neveznek, és amely fel tud  szállni egy 7mérföldes kifutópályáról, felmegy egy magas orbitális pályára, visszatér saját erőből és landol ugyanazon a kifutópályán. Szintén van nekünk egy atom meghajtású alien típusú hajónk az S4-es körzetben Nevadában. Pilótáink interplanetáris utazásokat tesznek ezekkel a járművekkel a Holdra, a Marsra és más bolygókra. Hazudtak nekünk a Hold , a Mars és a Vénusz igazi természetéről, a technológia valódi szintjéről mind a mai napig. Vannak területek a Holdon, ahol növényi élet fejlődik, és változtatja a színét évszakonként. Ez az évszak hatás azért van, mert a Hold nem csinál mást, mint, hogy mindig pontosan ugyanazt az oldalát mutatja a Föld vagy a Nap felé. Van egy terület, amely be és kiingadozik a sötétségből az évszakok alapján, és ehhez a területhez van közel az, ahol a növényi élet fejlődik. A Holdon van néhány ember által készített tó a felszínen és felhőket figyeltek meg és filmeztek le a légkörben. Rendelkezik gravitációs mezővel és az ember úgy sétálhat űrruha nélkül a felszínen, hogy közben egy oxigén palackból lélegzik miután alávetette magát egy dekompressziónak hasonlóan, mint a mélytengeri búvároknál. Én láttam a fotókat, és számosat ezek közül publikáltak a „We Discovered Alien Bases on the Moon  by Steckling” című könyvben. 1969-ben összeütközés jött létre az emberi tudósok és az alienek és a Dulce földalatti laboratórium miatt. Az alienek számos tudósunkat tartották ott túszként. A Delta Forces –t küldték oda, hogy szabadítsák ki őket, de nem tudtak versenyezni az idegenek fegyvereivel. A mi embereink közül 66-an haltak meg ebben az akcióban. A végeredmény az lett, hogy nekünk ki kellett vonulnunk minden legalább két évre visszamenő közös projektből. Végül helyet adtak a kibékülésnek. Jelenleg folytatódik a szövetség.

 

Nixon lemondásra kényszerítése   

Amikor a Watergate botrány kirobbant, Nixon elnöknek szándékában állt magabiztosan átvészelnie a vihart, mint akit nem lehet felelősségre vonni. MJ-12-nek azonban más volt a terve. A hírszerzési társaság jogosan jutott arra a következtetésre, hogy egy felelősségre vonás bírósági tárgyalása felfedhetné a fátylat a nyilvánosság előtt a szörnyű titkokról. Ezért el lett rendelve Nixon lemondatása. Ő megtagadta, és így megtörtént a valaha volt első katonai államcsíny az USA-ban. A vezérkar főnöke elküldött egy TOP SECRET üzenetet az összes US fegyveres erők parancsnoknak az egész világon keresztül, ami kijelentette, hogy „Ezen üzenet kézhezvétele után többé ne hajtsanak végre egyetlen Fehér Házból jövő parancsot sem. Tudomásulvételt nyugtázni.” Ez az üzenet 5 teljes nappal lett korábban elküldve, mielőtt Nixon nyilvánosan bejelentette volna azt, hogy lemond. Én személyesen láttam ezt az üzenetet. Amikor megkérdeztem a parancsnokomat, hogy mit tenne, hiszen ez a parancs nyilvánvalóan ellenkezett az alkotmánnyal, ő azt válaszolta, hogy „ azt hiszem, hogy megvárnám azt, hogy bármilyen parancs érkezzen a Fehér Házból, és azután döntenék.”. Én nem láttam semmilyen kommunikációt a Fehér Ház irányából, de ez nem jelenti azt, hogy semmit nem küldtek volna. Ezekben az években úgy tűnt, hogy a kongresszus és az amerikai emberek ösztönösen is érezték, hogy valami nincs rendben.

Amikor a Watergate botrány felszínre került, ők jól elhelyezkedtek a zenekari kocsiban, és mindenki azt gondolta, hogy az ügynökségek kitisztítottak lennének. Ford elnök a Rockefeller bizottságot bízta meg a munka elvégzésével. Legalábbis ez az, amire mindenki gondolt. Az ő valódi terve az volt, hogy elébe menjen a kongresszusnak és elrejtsék a továbbiakat. Nelson Rockefeller aki  a hírszerzési társaság elleni vizsgálatokat vezette, tagja volt a külkapcsolati bizottságnak, és ő volt  aki segített Eisenhower-nek felépíteni az MJ-12 hatalmi struktúráját. Rockefeler csak annyit fedett fel, amivel távol tudta tartani a kopókat. Később Church szenátornak kellett vezetnie a híres Church meghallgatásokat. Ő szintén egy prominens tagja volt a a Külkapcsolati Bizottságnak, és ő csak megismételte Rockefeller tettét. A hegynyi dokumentum ellenére, melyek rámutattak a drogcsempészetre és más rejtett monstrumokra. A Kongresszus még úgy tűnt, hogy továbbmegy ezen az úton, és a felszín alá bukik. Lehet, hogy a Kongresszus ismerte az egész dolgot, és nem akart hozzányúlni? Ők azok, akik ki lettek jelölve a Mars kolónia számára, amikor a Föld megsemmisülése elkezdődik?

Még csak felvázolni sem tudom azt az egész üzleti birodalmat, amelyet a CIA, az NSA, és a Külkapcsolatok Bizottsága irányít és tisztára mos a drogpénzekből és a hírszerzési társaságok saját kockázatos vállalkozásaiból, de elmondom azt a keveset amit tudok. A pénzösszeg túl van azon a határon, amire te gondolnál. Ezek hatalmas bankhálózatok és holdingok mögött vannak elrejtve, úgymint például az Ázsiai Fejlesztési Bank.

 

Eshetőségi tervezet

Az  eshetőségi tervezetet az MJ-12 hozta létre, arra az esetre, hogy odadobják ezt a csomagot, ha bárkik is túl közel kerülnének az igazsághoz.. A tervezet úgy vált ismertté, mint a MAJESTIC TWELVE. Ez implementálta a  More, Shandera és Friedman által az eredeti „Eisenhower Tájékoztató Dokumentumot”. A dokumentum egy csalás. A dokumentum lajstromszáma #092447. Egy szám, amely nem létezik, és nem is fog létezni egészen hosszú ideig a jelenlegi ütemben. Truman 9000 soros terjedelemben írta ezeket a Végrehajtási Parancsokat, Eisenhover ezt kiegészítette 10000 sorra, Ford idején ez tovább nőtt 11000-re, míg Reagen idején elérte a 12000-es számot. A Végrehajtási Parancsok folyamatosan számozottak, mindegy, hogy ki veszi birtokba a Fehér Házat a folytonosság okán, feljegyzések készülnek a zavar megelőzésére. A végrehajtási parancs csupán az egyike annak a számos fatális tévedésnek, amelyet a dokumentum tartalmaz.

Egy másik eshetőségi terv napjainkban is működik, és érvényben van. Ez a terv felkészíti a nyilvánosságot egy végső konfrontációra az idegen fajjal. A nyilvánosságot ostromolják a filmek, a rádió, a hirdetések, és a TV szinte minden aspektusában lefesti az alienek jelenlétének igaz természetét. Ez tartalmazza a jót és a rosszat egyaránt. Nézz körül és figyelj. Az alienek azt tervezik, hogy ismertté tegyék a jelenlétüket, míg a kormányzat felkészít titeket arra, hogy ne törjön ki pánik.

A legrosszabb eshetőségi tervet szintén megvalósították és jelenleg is működik. Hosszú ideje importálják a drogokat és értékesítik azokat az embereknek, főleg a szegényeknek és a kiskorúaknak. A szociális jólét programok helyet adnak társadalmunk egy nem-dolgozó függő rétegének létrehozására. Ők elkezdték visszavenni a szociális jóléti programokat, hogy egy hatalmasabb bűnözési osztályt hozzanak létre, amely még nem létezett az 50-es és a 60-as években. Bátorítják a halálos lőfegyverek gyártását és importját, a bűnözői elemek használatára. Ezt azzal a szándékkal teszik, hogy ápolják a bizonytalanság érzetét, amely odavezeti az amerikai népet, hogy lefegyverezzék a lőfegyverek betiltásáért küzdő törekvéseket. Drogok és hipnózis alkalmazásával egy az elmebetegeken alkalmazott Orion elnevezésű eljárásban a CIA lelkébe vési ezeknek az embereknek, hogy tüzet nyissanak az iskolák udvarain, és feldühítsék a fegyverellenes érdekcsoportokat. Ez a terv jól van álcázva és mostanáig tervszerűen lett végrehajtva. Ennek  a tervnek nem szabad sikerülnie.

 

 

Katonai diktatúra és koncentrációs táborok:

Annak következtében, hogy egy bűnözési hullám söpör végig a nemzeten, meggyőzik az Amerikai lakosságot az  állami anarchia létezéséről a nagyobb városokban. Ennek felerősítése az esti tv hírekben és a napi sajtóban már folyamatban van. Amikor a nyilvánosság véleményén győzedelmeskedik ez az idea, akkor ők azt tervezik, hogy egy nukleáris fegyverrel felfegyverzett terrorista csoport hatol be az Egyesült Államok területére és ezt az eszközt felrobbantják az egyik városban. A kormányzat ekkor hatályon kívül fogja helyezni az alkotmányt és deklarálni fogja a katonai diktatúrát.  Minden másvéleményen lévő embert, lefordítva bárkit akit ők kiválasztanak, összegyűjtenek és koncentrációs táborokba deportálnak, melyek már most is országszerte léteznek. Ezek mindegyike 1 négyzetmérföld nagyságú. Azokat az embereket, akiket ezekben a koncentrációs táborokban szándékoznak elhelyezni „Kötegelt Küldemény” –ként, mint rabszolga munkásokra lesz szükség az űrkolóniák számára? A média, a rádió, a TV, az újságok, és a computer hálózatok mind állami tulajdonba kerülnek. Bárki, aki megpróbál ellenállni, azt elviszik, vagy likvidálják. Az egész műveletet már fennakadás nélkül kipróbálta a kormányzat és a katonaság 1984-ben a REX-84 fedőnév alatt. Amikor ezek az események kiszivárogtak a TITKOS KORMÁNYZAT  és/vagy az IDEGENEK hatalomátvétele teljes lesz. A szabadságod soha nem fog visszatérni, és rabszolgaként fogsz dolgozni hátralévő életedben. Jobb, ha még időben felébredsz és teszel valamit ellene most.

 

Titkos Kormányzati Ügynökségek

Phil Klass a CIA egyik ügynöke, amiről abban a dokumentumban  értesültem, amit még 1970 és 1973 között láttam. Az ő egyik feladata, mint repülési szakértőnek az volt, hogy a leleplezzen minden UFO jelenséggel kapcsolatos dolgot. Az összes katonai parancsnokot kioktatták, hogy ilyen esetekben hívják fel őt, hogy információt nyerjenek tőle az UFO kontaktusok és/vagy észlelések leleplezésére és/vagy megmagyarázására a nyilvánosság vagy sajtó felé amikor az szükségessé válik.

William More, Jaimie Shandera, és Stanton Friedman mindegyike szándékos (ismeretekkel rendelkező) vagy tudatlan (használható információk nélküli) ügynökei a titkos kormányzatnak. Stanton Friedman beszélt nekem és másoknak arról, hogy évekkel ezelőtt „segített kifejleszteni egy nukleáris reaktort, amely egy repülőgépet látott el energiával, és amelynek akkora volt a mérete, mint egy kosárlabdának, valamint amely tiszta volt, a hidrogént átalakította át, és úgy dolgozott, mint az álom”. Ezek az ő szavai voltak és nem az enyémek. Az összes üzemanyag, amelyre szükség volt a hidrogén előállításához nem más volt, mint víz.

A dokumentumokba melyeket 1970 és 73 között láttam személyek neveinek listája volt, akiknek a toborzása el volt rendelve az MJ12 eshetőségi tervezete alapján, és akik a nyilvánosság szemében népszerűek és elismertek voltak. Bruce Makabee, Stanton Friedman és  William More is szerepelt a listán. Tudom, hogy az összes nagyobb UFO kutató szervezet  beépülési célpont volt és a titkos kormányzat irányítása alatt állt. Én úgy hiszem, hogy ezek az erőfeszítések sikeresek voltak. Nagyon valószínű, hogy az összes UFO publikáció szintén kontroll alatt áll.

 

Majestic-12 napjainkban

Napjainkban az MJ12 még mindig létezik, és ugyanúgy működik, mint azelőtt. Felépítése hasonló, 6 fő a kormány hasonló pozíciójából, és 6 fő a Külkapcsolati Bizottság Végrehajtó testületéből. A legfontosabb azt megérteni, hogy a Külkapcsolatok Bizottsága és a Trilateral Bizottság nem csak irányítja, de az övék ez az egész ország. A második világháború után hasznosak voltak az USA kormányának politikai döntései szempontjából. A Külkapcsolatok Bizottsága, a Trilateral Bizottság és azok külföldi megfelelői képezték a Bilderburgereket.  Majdnem minden magas szintű kormány és katonai hivatal beleértve a második világháború óta az elnököt is tagja volt a Külkapcsolatok Bizottságának és/vagy a Trilateral Bizottságnak. Minden amerikai Trilateral  Bizottság tag tagja, vagy tagja volt a Külkapcsolatok Bizottságának. Minden nemzet bármilyen mérvű fontossággal is bírjon a Külkapcsolatok Bizottságának, együttműködik a Bilderburgereken keresztül a további célok érdekében. A Trilateral Bizottság külföldi tagjai azok saját szervezeteihez tartoznak. Még egy járatlan kutató futólagos vizsgálatai is azt fogják mutatni, hogy a Külkapcsolatok Bizottsága és a Trilateral Bizottság irányítja a fontosabb alapokat, az összes nagyobb médiát, könyvkiadót, a legnagyobb bankokat, az összes nagyobb vállalatot, és minden más alapvető érdekeltséget. Az ő tagjaikat választják meg és nevezik ki, mert az övék az összes pénz és speciális érdekek állnak mögöttük. Ők nem demokratikusak, és nem tesznek mást, mint képviselik az amerikai többségi érdekeket. Ezek az emberek fognak dönteni, hogy ki fogja túlélni a közelgő holocaustot, és ki nem. A Bilderburgerek, a Külkapcsolatok Bizottsága, a Trilateral Bizottság a TITKOS KORMÁNYZAT és uralkodik ezen a nemzeten az MJ-12-n és a vizsgáló csoporton keresztül, amely úgy ismert, mint a Jason Társaság, vagy Jason Tudósok.

 

Idegen manipuláció

Az egész történelmünk ideje alatt az Idegenek manipulálták és/vagy uralták az emberi fajt a különböző titkos társaságok, vallások, mágia, boszorkányság  és okkultizmus révén. A külkapcsolatok Bizottsága és a Trilateral Bizottság teljesen ellenőrzésük alatt tartják az alien technológiákat,  és a nemzetgazdaságot.  Eisenhower volt az utolsó elnök, akinek az egész alien probléma felett teljes áttekintése volt. Az utána következő elnököknek csak azt mondták el, amit az MJ12 akart, hogy tudjanak, és higyjék el nekem, hogy az nem az igazság volt. Az MJ12 megajándékozta mindegyik új elnököt egy elveszett alien kultúra kutatásának képével megújítva azt, építve egy otthont ezen a bolygón, és elárasztva minket technológiai ajándékokkal. Más esetekben az elnököknek nem mondanak semmit. Minden elnök bevette a sztorit szőröstül-bőröstül. Mialatt ártatlan emberek folyamatosan szenvednek az alien és az emberi tudósok keze általi kimondhatatlan szörnyűségek miatt, akik barbár kutatásokat alkalmaznak, melyekhez képest a Nácik vasárnapi iskolás gyerekek voltak. Ha ez nem volna elég, sok ember végzi az alienek kielégíthetetlen biológiai enzim, mirígy, hormon, és vér ’étvágya’ miatt. Számos ember, akit elrabolnak, életük végéig tartó fizikai és mentális sérülést szenved. Abban a dokumentumban, amit én láttam 40 emberbe helyeztek implantátumot olyan szándékkal, amit nem sikerült kideríteni. A kormányzat azt hiszi, hogy az alienek egy implantált humán hadsereget alakítanak ki, melyet aktiválhatnak és ellenünk fognak fordítani.  Azt tudnod kell, hogy a dátum még nincs itt, de egyre közelebb kerülünk hozzá. Ez a technológia megéri a fáradtságot?

A kimenetel elkerülhetetlen:

 A titikos hatalom úgy hiszi, hogy tudatlanságunk, vagy vallási okok miatt a Föld bolygó elpusztítja magát valamikor a közeljövőben. Ezek az emberek őszintén hiszik, hogy az ő feladatuk megmenteni az emberi fajt. Szörnyen ironikus, hogy ők kényszeríttették ki az együttműködést egy olyan alien fajjal, amely maga is monumentális erőfeszítéseket tesz a túléléséért. Számos erkölcsi és jogi kompromisszum született az együttes erőfeszítés miatt.  Ezek a kompromisszumok tévedésből készültek, ezért ki kell őket javítani, azoknak megbízhatóan igazolniuk kell a cselekedeteket. Meg lehet érteni, hogy a félelem és a sürgősség nagyban hozzájárul ahhoz a döntéshez, hogy nem hoznak semmit nyilvánosságra. Nyilvánvalóan én nem értek egyet ezzel a döntéssel.

Történelmünk során mindig voltak nagy hatalommal bíró kis csoportok, akik azt hitték magukról, hogy  egyedül képesek dönteni milliók sorsáról, és azok egész történelmünk során végig hibásak voltak. Ez a hatalmas nemzet éppen a Szabadság és a Demokrácia elvének köszönheti létezését. Én teljes szívemmel hiszem azt, hogy Amerikai Egyesült Államok nem tud, és is nem fog megkísérelni erőfeszítéseket ezeknek az elveknek a mellőzésére. A teljes nyilvános közzététellel és annak folytatásával kellene együtt megmentenünk az emberi fajt.

- Mi egy humán / alien hatalmi struktúra manipulációja alatt vagyunk, amelynek totális leigázás és/vagy az emberi faj pusztulása lesz a következménye.

-  A kormányzat teljesen be van csapva, és mi egy alien hatalom manipulációja alatt vagyunk, amely a teljes leigázást és/vagy az emberi faj pusztulását fogja eredményezni. Nekünk fel kell használnunk minden eszközt, hogy megelőzzük azt, hogy ez megtörténhessen.

- Különben bármi megtörténik, amely ezúttal túl van a megértési képességünkön. Erőltetnünk kell az összes tény felfedését, és az igazság tükrében kell cselekednünk.

 

Mindenesetre nekünk erőltetnünk kell az igazság felfedését, nem számít, hogy mi történik, biztosan kiérdemeljük azt. A helyzet, amelyben magunkat találjuk a mi elmúlt 44 évnyi cselekedeteinknek, vagy tétlenségünknek a következménye. Ez a mi hibánk, és mi vagyunk az egyetlenek, akik változtathatunk rajta. Tudatlanság következtében mi emberek mondtunk le a szerepünkről, mint a kormányzatunk „őrkutyái”. A kormányzatunkat „emberekből, emberekért és emberek által” alapították. Nincs sehol sem említve az, hogy nekünk le kellene mondanunk a szerepünkről, és totális bizalmat kellene olyan embereknek adnunk, akik titokban találkoznak és döntenek a sorsunkról. Tény, hogy a kormányzati struktúrát úgy tervezték, hogy megelőzze azt, hogy ilyesmi megtörténhessen. Ha jól végeztük volna a munkánkat, mint állampolgárok, akkor ez sohasem történhetett volna meg.  Legtöbbünk teljesen ki van rekesztve még a legegyszerűbb kormányzati funkcióból is. Mi valójában a birkák országává váltunk. A birkákat pedig végül mindig lemészárolják. Itt az ideje, hogy sarkunkra álljunk, úgy ahogyan azt elődeink is tették, és úgy járjunk, mint ahogyan egy embernek járnia kellene. Emlékeztetnélek titeket arra, hogy az európai zsidóság bemasírozott a kemencékbe miután figyelmeztették őket, de ők a tényekről azt hitték, hogy nem lehetnek igazak. Amikor a kívülálló világ beszélt Hitler Európájának holocaustjáról, akkor sem hitték azt el. Én most azt állítom, hogy Hitlert ugyanazok az idegenek manipulálták. Én elhoztam neked az igazságot, úgy ahogy tudtam, én tiszta lelkiismerettel találkozom a Teremtőmmel. Először is hiszek Istenben. Abban az Istenben, amiben atyáim is hittek. Hiszek Jézus Krisztusban, az én megváltómban. Másodszor hiszek az Egyesült Államok Alkotmányában, úgy ahogyan azt leírták, és amit az kifejez. Esküszöm, hogy oltalmazom és megvédem az Egyesült Államok Alkotmányát minden külső és belső ellenségével szemben. Szándékozom eskümet betartani.